Services

Service die bij u past

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Maar wat voor de een prettig is, is voor de ander overbodig. En waar de een graag ondersteuning wil, doet de ander het liever zelf. Zoveel mensen, zoveel wensen. Over de gewenste service gaan we graag met u in gesprek. maar wat u ook wenst, een ding staat vast: we leveren nooit half werk.

Ons uitgangspunt is niet voor niets: ‘Als het de moeite waard is om te doen, is het de moeite waard om het goed te doen!’.

Ook dat is verhuren met de Tanja-touch.

Laat het doen

Wanneer u zich niet druk wilt maken over het vervoer en het op- en afbouwen, dan staat ons team voor u klaar. Onze chauffeurs bezorgen alles ruim op tijd en onze standinrichters zorgen er voor dat uw tijdelijke presentatie in picobello staat op u en uw gasten staat te wachten. En na het event halen ze het ook weer netjes op…

Doe het zelf

Wanneer u zelf uw stand wilt inrichten, dan denken wij graag met u mee. Vraag ons gerust naar alle opties en de eventuele korting die dit u kan opleveren.

 

 

"Ik zorg er voor dat alles er op tijd staat, zodat u zich in alle rust kunt voorbereiden op uw event."

Harm-Jan Haandrikman - standinrichter bij Tanja Verhuur

24 uur per dag vervoersdienst

Onze chauffeurs zijn 24 uur per dag onderweg voor u. Als uw bijeenkomst dus ’s ochtends in alle vroegte is of wanneer uw event tot diep in de nacht duurt, u kunt op Tanja Verhuur rekenen. ‘Afspraak is afspraak’. Zoals het hoort.